Adobe Document Cloud

Nieuwe Adobe Document Cloud

Niet minder dan het maximale uit de PDF's halen. Dat belooft men met de nieuwe Adobe Document Cloud en de nieuwste versie van Adobe Acrobat DC.

De Adobe Document Cloud is in feite een suite van op Adobe cloud gebaseerde softwaretoepassingen. Het biedt verschillende services met betrekking tot PDF-bestanden. Nu de grote update en een nieuwe versie van Acrobat DC waarmee bedrijven hun PDF's nog beter kunnen verouderen. Documenten worden op een centrale locatie opgeslagen, toegangsrechten hiervoor kunnen worden toegewezen, documenten kunnen rechtstreeks worden gescand of geïmporteerd uit Office-toepassingen en documenten kunnen online worden bewerkt. Uiteindelijk gebeurt dit allemaal onafhankelijk van het daadwerkelijke eindapparaat en kunnen gebruikers ook aan mobiele documenten werken.

Voeg eenvoudig digitale handtekeningen toe

Met Adobe Sign hebben bedrijven ook toegang tot volledig digitale handtekeningprocessen. Contracten kunnen bijvoorbeeld eenvoudig en snel worden gemaakt, doorgestuurd en juridisch bindend worden ondertekend. Onboarding kan nu veel efficiënter worden afgehandeld, omdat werknemers veel sneller opruimingen krijgen voor hun processen, wat op zijn beurt leidt tot over het algemeen snellere processen. En met de ondersteuning van Adobe Document Cloud zijn workflows in bedrijven van elke omvang beslist slanker en vooral veiliger. Met kant-en-klare integraties zijn de bewezen oplossingen direct toegankelijk, ongeacht welk apparaat of welke locatie. De PDF's zijn echter altijd beschermd en beveiligd.

Eenvoudig bewerken

Zoals reeds vermeld, maakt de Document Cloud echter niet alleen de toewijzing van toegangsrechten mogelijk, maar kunnen PDF's ook worden bewerkt met de juiste autorisatie. Het is niet langer moeilijk om PDF's te maken, converteren of samen te voegen, maar het is mogelijk om aan één en hetzelfde document te werken, wat uiteindelijk tot een lager foutenpercentage leidt en de bedrijfsprocessen verder optimaliseert.

9 september 2019

Adobe Document Cloud Adobe Sign Workflows DMS PDF
Event

Exact Live gaat door in digitale vorm

Meerdaags online event vervangt fysieke editie in Gent.

Lees verder

Exact bouw7 vergroot effici├źntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer.

Lees verder