Nieuw ERP Systeem
PearlChain

Nieuw ERP systeem: PearlChain

Vandaag is PearlChain van het gelijknamige bedrijf toegevoegd aan de database en de ERP wijzer van ERP vergelijken.

PearlChain onderscheidt zich door middel van de nieuwste technologie en kan zo een op maat gemaakte supply chain en ERP oplossing aanbieden. Bij PearlChain staan innovatie, technologie en samenwerking met de stakeholders centraal in de beleidsvoering en daar merkt de klant de voordelen van.

PearlChain kijkt samen met zijn gebruikers naar hun mogelijkheden en risico’s en werkt vanuit daar om de bedrijfsprocessen te verbeteren aan de hand van zijn bedrijfsmodelering technologie. Een voorbeeld van de kunnen van PearlChain werd duidelijk in de case van Canon. Het bedrijf wat zich focust op digitale afbeeldingen en informatie technologie vroeg ondersteuning bij de digitale transformatie van de configure, price, qoute proces voor de printer lijn.

Voor de scheepsindustrie is PearlChain in staat om een compleet innovatief schip management oplossing aan te bieden dankzij de samenwerking met het beursgenoteerde Exmar. Andere voorbeelden zijn de oplossingen voor een mobiele dashboard app of het werken met drones die geïntegreerd zijn in het ERP systeem.

13 maart 2017

Lees meer over:
ERP systeem PearlChain

Het laatste nieuws

Acto update

Afgelopen tijd zijn er weer een hoop mogelijkheden toegevoegd aan het Acto systeem. Hier alle updates voor u op een rijtje.

Lees verder

DynApps en B-informed gaan partnership aan

De twee Odoo leveranciers weten enthousiast te melden dat zij een nauwe samenwerking aangaan.

Lees verder