Nieuw ERP Systeem
PearlChain

Nieuw ERP systeem: PearlChain

Vandaag is PearlChain van het gelijknamige bedrijf toegevoegd aan de database en de ERP wijzer van ERP vergelijken.

PearlChain onderscheidt zich door middel van de nieuwste technologie en kan zo een op maat gemaakte supply chain en ERP oplossing aanbieden. Bij PearlChain staan innovatie, technologie en samenwerking met de stakeholders centraal in de beleidsvoering en daar merkt de klant de voordelen van.

PearlChain kijkt samen met zijn gebruikers naar hun mogelijkheden en risico’s en werkt vanuit daar om de bedrijfsprocessen te verbeteren aan de hand van zijn bedrijfsmodelering technologie. Een voorbeeld van de kunnen van PearlChain werd duidelijk in de case van Canon. Het bedrijf wat zich focust op digitale afbeeldingen en informatie technologie vroeg ondersteuning bij de digitale transformatie van de configure, price, qoute proces voor de printer lijn.

Voor de scheepsindustrie is PearlChain in staat om een compleet innovatief schip management oplossing aan te bieden dankzij de samenwerking met het beursgenoteerde Exmar. Andere voorbeelden zijn de oplossingen voor een mobiele dashboard app of het werken met drones die geïntegreerd zijn in het ERP systeem.

13 maart 2017

ERP systeem PearlChain

Exact kondigt overname Unit4 Bedrijfssoftware aan

Exact, Nederlandse producent van bedrijfssoftware, kondigt de acquisitie van Unit4 Bedrijfssoftware aan, het bedrijfsonderdeel van Unit4 dat de accountancy-, mkb- en grootzakelijke markt in Nederland en Belgiƫ bedient.

Lees verder

Exact lanceert nieuwe digitale medewerker met Exact RPA

Nieuwe automatiseringsfuncties voor terugkerende handelingen binnen Exact Synergy besparen tijd en voorkomen handmatige fouten.

Lees verder