Macroscoop

Macroscoop ontvangt Epicor Partner Excellence Award

Epicor leverancier Macroscoop is tijdens de Epicor Partner Excellence Awards 2018 bekroont met een prijs voor buitengewone groei.

De Rising Star Award wordt ieder jaar uitgereikt aan het bedrijf dat in de afgelopen 12 maanden de grootste groei heeft doorgemaakt. De deelnemers zijn niet alleen Nederlandse Epicor leveranciers maar bestaan uit alle internationale partners. 

Een groei als deze wordt enkel bereikt door constant te voldoen aan alle verwachtingen die de klanten scheppen en deze vervolgens te overtreffen. Macroscoop zegt zelf de Rising Star Award te danken te hebben aan het team dat zich het hele jaar door heeft blijven inzetten om zo de hoogste klanttevredenheid te bereiken.

“Hartelijk dank aan iedereen die hieraan bijgedragen heeft om dit mogelijk te maken!”

ERP leverancier Macroscoop levert Epicor

Macroscoop heeft meer dan 35 jaar ervaring met het implementeren van ERP oplossingen voor de maakindustrie. Macrosoop is een Certified Epicor Partner en levert Epicor ERP aan zowel nationale als internationale klanten. De klanten bevinden zich voornamelijk in de luchtvaart- en defensie, machine- en apparatenbouw, toeleverende industrie, automotive en high-tech elektronica.

29 oktober 2018

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder