Macroscoop

Macroscoop ontvangt Epicor Partner Excellence Award

Epicor leverancier Macroscoop is tijdens de Epicor Partner Excellence Awards 2018 bekroont met een prijs voor buitengewone groei.

De Rising Star Award wordt ieder jaar uitgereikt aan het bedrijf dat in de afgelopen 12 maanden de grootste groei heeft doorgemaakt. De deelnemers zijn niet alleen Nederlandse Epicor leveranciers maar bestaan uit alle internationale partners. 

Een groei als deze wordt enkel bereikt door constant te voldoen aan alle verwachtingen die de klanten scheppen en deze vervolgens te overtreffen. Macroscoop zegt zelf de Rising Star Award te danken te hebben aan het team dat zich het hele jaar door heeft blijven inzetten om zo de hoogste klanttevredenheid te bereiken.

“Hartelijk dank aan iedereen die hieraan bijgedragen heeft om dit mogelijk te maken!”

ERP leverancier Macroscoop levert Epicor

Macroscoop heeft meer dan 35 jaar ervaring met het implementeren van ERP oplossingen voor de maakindustrie. Macrosoop is een Certified Epicor Partner en levert Epicor ERP aan zowel nationale als internationale klanten. De klanten bevinden zich voornamelijk in de luchtvaart- en defensie, machine- en apparatenbouw, toeleverende industrie, automotive en high-tech elektronica.

29 oktober 2018

Het laatste nieuws

Software update: Uniconta

Er zijn nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden toegevoegd aan het Uniconta systeem. Ontdek wat er nieuw is in versie 78.

Lees verder
Event

Event: Exact Machine- en Apparatenbouw Event

Op 27 november organiseert A.B. software consultancy een middag om te laten zien hoe men met behulp van Exact software en Lean bedrijfsprocessen kan automatiseren en optimaliseren.

Lees verder