King Business Software

King’s SBR-kredietrapportage succesvol

King Business Software verstuurt automatisch SBR-kredietrapportages.

De verplichtstelling van de SBR-kredietrapportages door de KvK heeft voor enige opspraak gezorgd. Daar kwam nog eens bij dat ook de Belastingdienst en banken vroegen om deze uitgebreide rapportages. Nieuwsberichten vlogen om de oren en iedereen had er wel een mening over. Voor softwareleveranciers is het dan de taak om deze nieuwe regeling op te pakken en te integreren in het huidige systeem.

De eerste pilot voor het automatisch versturen van een SBR-kredietregistratie is voor King Business Software achter de rug en is succesvol gebleken. Het bedrijf kondigt aan dat vanaf september alle gebruikers eenvoudig hun SBR-kredietrapportage kunnen versturen vanuit het King Aangifte Dashboard.  

Het King Aangifte Dashboard beschikte al over verschillende tools om SBR-aangiftes te produceren zoals OB, ICP, Suppletieaangiftes, KVK publicaties en inrichtingsstukken (micro en klein). De volgende logische stap was om deze vervolgens automatisch te laten verzenden vanuit het King Dashboard.

31 juli 2017

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder