King Connect 2018

King Connect 2018

Onlangs werd de eerste editie van King Connect georganiseerd in Rotterdam Ahoy.

Op vrijdag 20 april werd in Rotterdam Ahoy voor het eerst King Connect georganiseerd. Dealers en partners van King Business Software waren goed voor 300 bezoekers die er samen een geslaagde middag van hebben gemaakt.

Met een interessante openingspresentatie over het bouwen van netwerken door Leen Zevenbergen werd de toon gezet. Tijdens de lunch was er ruimte om de stands van alle aanwezige partners te bezoeken. Deze informatiemarkt was een goede weergave van de uitgebreide aanvullende mogelijkheden van King Business Software. Naast de partners presenteerde King Business Software zelf ook twee apps, een voor CRM en een voor orderpicking, en kon men alvast de nieuwe webshop bekijken.

Na de pauze volgende een negental presentaties in drie verschillende rondes. Ieder ronde waren er drie uiteenlopende presentaties om bij te wonen. Zo was er voor de sales en andere geïnteresseerden een ‘Eenvoudig aan tafel’ presentatie van Karen van Riel maar ook een inleiding tot een nieuwe manier van leren door Florian Rooz. Voor wie deze presentaties gemist heeft zullen deze binnenkort terug te kijken zijn.

Om de middag te beklinken werd er afgesloten met een golfclinic. In een kleine masterclass gevolgt door een vriendschappelijk maar competitief wedstrijdje naar het eerste hole. Zoals het ieder goed evenement betaamt werd er afgesloten met een borrel waar iedereen de gelegenheid kreeg om onder het genot van een drankje de laatste visitekaartjes uit te wisselen.

Bekijk de aftermovie van King Connect 2018

1 mei 2018

King Connect 2018 King Business Software
Event

Exact Live gaat door in digitale vorm

Meerdaags online event vervangt fysieke editie in Gent.

Lees verder

Exact bouw7 vergroot effici├źntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer.

Lees verder