King Orderpicken app

King Automatisering lanceert nieuwe King Orderpicken app

Met de King Orderpicken app maakt u minder fouten in het magazijn en bespaart u zeeën van tijd.

Het automatiseren van een compleet magazijn is voor veel bedrijven een grote stap. Om deze bedrijven een tussen optie te bieden heeft King Automatisering de King Orderpicken app ontwikkelt. 

Wanneer een order in de King software wordt vrijgegeven voor een verzamellijst wordt dit direct doorgegeven aan de Orderpicken app. Het automatische bericht voegt zich bij de andere te picken producten en wordt gelijk gesorteerd op loopvolgorde. Het systeem toont waar het product zich bevindt en zorgt er op die manier voor dat de te lopen route zo efficiënt mogelijk is.

De aantallen die worden gepickt kunnen meteen worden ingevoerd in de Orderpicken app. De app synchroniseert in real-time dus de administratie in de King software is altijd up to date. Wanneer een verzamellijst compleet is en kan worden afgerond, wordt de status van de order automatisch in het King systeem aangepast. Zo zijn ook de mensen op kantoor op de hoogte van de voortgang van de bestelling. Met een afgeronde verzamellijst kan de pakbon worden geprint en is de order klaar voor verzending.   

Controles

Tijdens het proces zitten er een aantal controlepunten ingebouwd die voorkomen dat er onnodig fouten worden gemaakt tijdens het orderpicken. De locaties en de producten wordt voorzien van een barcode. Deze kunnen eenvoudig worden gescant door middel van de camera in een smartphone of met behulp van een scanner. Bij het picken van een product wordt direct de locatie en het product gecontroleerd.  

Kosten

Op dit moment is de app gratis voor iedere gebruiker met een maandabonnement op King Handel of hoger. De app is beschikbaar vanaf 5.57 en is enkel nog beschikbaar op apparaten die draaien op Android. De King Connector dient hiervoor te worden geïnstalleerd.  

De voordelen op een rijtje

  • Alle orders die vrij zijn om gepicked te worden staan in 1 overzicht
  • Het controleren van een order d.m.v. het scannen van de locatie, het artikel en de EAN code 
  • Scannen kan door middel van smartphone of scanner
  • Per regel inzicht in de locatie, het artikel en het aantal te picken artikelen
  • Het aantal gepickte artikelen direct doorgeven 
  • De verzamellijst wordt direct in King afgehandeld

17 september 2018

King Automatisering King Orderpicken app Orderpicking
Event

Exact Live gaat door in digitale vorm

Meerdaags online event vervangt fysieke editie in Gent.

Lees verder

Exact bouw7 vergroot efficiëntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer.

Lees verder