Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems neemt IQ retail over

De overname van IQ retail zorgt ervoor dat Kerridge Commercial Systems de leidende softwareleverancier voor Handel en Retail in zuidelijk Afrika is.

Onlangs heeft Kerridge Commercial Systems laten weten dat er een akkoord is bereikt over de overname van het in Zuid-Afrika gevestigde IQ Retail. De aankoop is de volgende stap in de strategie van de organisatie waar groei de rode draad vormt. In de afgelopen 18 maanden zijn er al drie andere bedrijven toegevoegd aan de portefieulle waarvan 2 in Noord en 1 in Zuid-Afrika. 

“Als de tweede belangrijke strategische overname in Afrika, verstevigt dit onze aanwezigheid verder op het Afrikaanse continent en breidt dit onze capaciteiten, diensten en productaanbod uit. Als we verder ons platform voor groei, IQ Retail bevestigt en uitgelijnd met onze bedrijfsstrategie gaande van zich te concentreren op de behoeften van de winkeliers, handelaars, groothandelaren en distributeurs. Onze klanten zullen profiteren van een nog sterker lokaal team in Zuid-Afrika, ter ondersteuning van de behoeften van onze klant.”

- Ian Bendelow, KCS Group CEO

Dankzij de overname zal KCS Group uitgroeien tot marktleider in de regio als softwareleverancier voor de Handel en Retail. De groep levert dan aan meer dan 13.000 klanten en heeft over de 100.000 gebruikers in het zuiden van Afrika.

Kerridge Commercial Systems

Kerridge Commercial Systems levert software voor de groothandel, retail en distributie aan meer dan 1.700 klanten van over de hele wereld. De software focust zich op Supply Chain Management, Ordermangement, Financieel Management, CRM, Warehouse Management, Transport Management, Business Intelligence en ePOS.

IQ Retail

IQ Retail levert al meer dan 30 jaar ERP oplossingen voor onder andere de Retail sector. Het bedrijf is leverancier van het toonaangevende stuk software Retail POS wat wordt gedistribueerd via een kanaal van 160 zakelijke partners.

10 april 2017

Kerridge Commercial Systems IQ Retail
Event

Exact Live gaat door in digitale vorm

Meerdaags online event vervangt fysieke editie in Gent.

Lees verder

Exact bouw7 vergroot effici├źntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer.

Lees verder