Isah

Isah behaald ISO 270001 certificering

Onlangs heeft Isah het ISO 270001 in ontvangst mogen nemen van certificatie-instelling BSI.

Het certificaat toont aan hoe Isah omgaat met informatiebeveiliging en beschrijft de beveiliging persoons- en/of bedrijfsgegevens. 

Eerder dit jaar werd de Algemene Verordening Gegevensverwerking of AVG in gebruik genomen waarbij Isah al een aantal stappen moest maken om de veiligheid van persoonsgegevens te waarborgen. Deze certificering gaat nog een stap verder. De certificering is geen verplichting maar toont wel aan dat Isah zich houdt aan bepaalde normen die aan internationale standaarden voldoen. Deze normen slaan niet alleen op persoonsgegevens maar gelden ook alle bedrijfsgegevens. Denk hierbij aan de broncode en informatie die aan derden wordt vertrouwd.  

ISO 27001

Het ISO-certificaat moet ieder jaar opnieuw worden behaald en om deze reden heeft Isah dan ook een Information Security Management System (ISMS) opgezet. Daarnaast heeft er een complete modernisering van de ICT-infrastructuur plaatsgevonden. Allemaal gericht op de huidige en toekomstige beveiliging van gegevens.

27 november 2018

Nieuwe gebruikersinterface XL-ENZ

Gebruikers van XL-ENZ van Reflecta maken binnenkort kennis met de compleet vernieuwde gebruikersinterface.

Lees verder

Gemeente Amsterdam kiest AFAS

De Gemeente Amsterdam heeft in zijn zoektocht naar een nieuw personeels- en salarissysteem gekozen voor de HR-software van AFAS.

Lees verder