Inventive

Inventive treedt toe tot Trivest Software Group

Na 3 decennia alleen te hebben geopereerd kiest Inventive ervoor om zich aan te sluiten bij de Trivest Software Group.

Al sinds 1987 is Inventive ERP Software actief op de Nederlandse ERP markt. Het bedrijf was de eerste wie een ERP systeem voor Apple computers ontwikkelde. Daarnaast ontwikkelde Inventive het eerste ERP systeem dat de grafische user-interface van Windows ondersteunde. Inmiddels zit het aantal ERP functies dat wordt aangeboden op meer dan 1.300 die beschikbaar zijn voor zowel Windows als Apple computers. 

Om nog eens 30 jaar vooruit te kunnen moet men blijven ontwikkelen innoveren. De richting tot succes is volgens Inventive ketenintegratie. Om efficiënter te werk te gaan moet informatie zo snel mogelijk beschikbaar zijn. Om dit te bereiken is het noodzakelijk dat bedrijven, leveranciers, klanten en andere betrokkenen met elkaar communiceren. De oplossing hiervoor kan doordat ERP oplossingen onderdeel worden van een groter platform. Hoe meer IT bedrijven onder worden gebracht in één platform wordt de kracht van het platform versterkt. Inventive heeft daarom besloten dat het zich aansluit bij Trivest Software Group. 

Trivest bestaat nu uit 5 bedrijven waaronder Ridder Data Systems.  

 

12 oktober 2018

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder