Event
Orbid

Event: Orbid organiseert GROW

Op 7 juni 2018 wordt het 20 jarige bestaan van Orbid gevierd tijdens GROW.

Wie Orbid
Wat GROW
Waar Ghelamco Arena, Gent
Wanneer 7 juni 2018
Programma
13:00 Ontvangst
13:45 Introductie Jan Verfaellie, ceo Orbid
14:15 Keynote 1: Steven van Belleghem
15:15 Break
15:45 Keynote 2: 4 verschillende keynotes over technologie of organisatie&mensen
16:45 Keynote 3: 4 verschillende keynotes over technologie of organisatie&mensen
17:45 Netwerkreceptie en slotwoord
20:00 Eind

Al twee decennia draait Orbid mee en dat is niet voor niks. Om de kennis van het ondernemen en groeien met u te delen zijn er tijdens GROW in totaal 9 verschillende keynotes om bij te wonen, verdeeld over 3 rondes.

Ter ere van het 20 jarige bestaan van Orbid wordt in de Ghelamco Arena het GROW evenement georganiseerd. Als de kaarsjes zijn uitgeblazen en iedereen een stuk taart heeft gehad is er aandacht voor een aantal topics die verantwoordelijk zijn voor de groei in ieder bedrijf.

Na de introductie van de CEO van Orbid, Jan Verfaellie, kan iedereen de eerste presentatie van de dag bijwonen en die komt van niemand minder dan Steven van Belleghem. Hij zal u verlichten over de juiste mindset om met alle vernieuwingen om te gaan en hoe deze vernieuwingen te mixen met menselijke vaardigheden.

Na de pauze zijn er nog 2 rondes waarbij elke ronde 4 verschillende topics besproken worden die of te maken hebben met technologie of die gaan over organisatie en mensen. Van cloud technologie tot cybersecurity en van de zoektocht naar talent tot Internet of Things, GROW biedt voor een ieder interessante onderwerpen om bij te wonen.

16 mei 2018

Lees meer over:
Orbid GROW

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder