Event
Exact Live 18

Event: Exact live 2018

Op 10 oktober wordt het grootste event gehouden dat zich richt op ondernemers en financiële professionals. In de Jaarbeurs wordt Exact Live 2018 georganiseerd.

Wie Exact
Wat Exact live 18: Welcome to Numberland
Waar Jaarbeurs Utrecht
Wanneer 10 oktober 2018
Programma 07:00 – 18:00
Kosten Gratis

De alweer zevende editie van Exact Live staat helemaal in teken van cijfers, nummers en getallen. Welcome to Numberland belooft een volgepakte dag te worden voor iedere ondernemer en financiële professional. 

Geheel in stijl zijn de eerste aanwezigen de mannen van de bouw. Om zeven uur ochtends wordt de eerste kennissessie afgetrapt en wordt tijdens het Bouwontbijt getoond wat Exact nu precies voor de automatisering van de bouw kan doen. 

Vervolgens zijn er tot 16:30 kennissessies over alles wat te maken heeft met de ontwikkelingen rond Exact. Of u nu vanuit de accountancy komt of werkzaam bent in de marketing, voor ieder zijn er meer dan genoeg sprekers om u te laten inspireren. 

Sprekers op Exact Live 2018

De sprekers bestaan voornamelijk uit het ecosysteem van Exact en zijn er een aantal bekende Nederlanders om invulling te geven aan Welcome to numberland. Zo is Jord Kelder uitgenodigd als dagvoorzitter en zal wereldkampioen kickboksen, Rico Verhoeven, een goed gesprek met Barabara Barend aan in het Exact Sportcafe. 

Bekende leveranciers

Naast de goede mensen van Exact zijn er nog meer bekende leveranciers op de beurs te vinden. Zo is Axians Ambassador Partner en is A.B. software consultancy aanwezig als Showcase Partner.

4 oktober 2018

Exact Exact Live 18 Welcome to Numberland Axians A.B. software consultancy

Exact neemt HR-cloudsoftwareleverancier Officient over

Belgische oplossing maakt beheer van HR-taken in één systeem mogelijk.

Lees verder

Een ERP implementeren tijdens een lockdown

Voor veel bedrijven brengt de coronapandemie ook grote onzekerheid met zich mee en grote vrees voor de toekomst.

Lees verder