Event
Centric Tech Event

Event: Centric Tech Event

Op 9 november aanstaande wordt de 10e editie van het jaarlijkse kennisevenement van Centric georganiseerd. In Bussum komen Centric gebruikers en andere IT-specialisten samen om de laatste kennis op het gebied van Microsoft software met elkaar te delen.

Wie Centric
Wat Centric Tech Event
Waar Spant!, Bussum
Wanneer 9 november 2018
Programma

08:30 uur: Ontvangst

09:00 uur: Start en opening door Frank van Leeuwen (Centric)

09:10 uur: Keynote door Hans Schrijver (CCO Centric) & Ernst-Jan Stigter (Algemeen Directeur Microsoft Nederland)

10:10 uur: Keuzesessie 1

11:25 uur: Keuzesessie 2

13:20 uur: Keuzesessie 3

14:30 uur: Lightning talks

15:10 uur: Keynote door Christiaan Triebert (Bellingcat): De rol van publieke, digitale informatie in onderzoek naar gebeurtenissen zoals de MH17 ramp.

16:15 uur: Afsluiting en borrel

 

Voor de 10e editie van het Centric Tech Event is er gekozen om het groots aan te pakken en wordt gehouden in het Spant! theater in Bussum. Een speciale locatie alleen is niet genoeg en vereist ook een speciale invulling van de dag. Er is ingezet op een praktijkgericht programma waarbij men bij wordt gepraat op het gebied van development, infrastructuur en business / sales.

Na de opening kan men kiezen uit drie sessies welke iedere gericht zijn op een van de drie gebieden. Men is vrij in alle drie de keuzes en kan zo zijn eigen dag samenstellen. De sprekers zijn collega’s van onder andere Xpirit, Microsoft en Centric zelf.

De keuzesessies worden gevolgd door een ronde van lightning talks en als laatste publieke spreker is Christiaan Triebert uitgenodigd om te praten over de rol van publieke, digitale informatie in onderzoek naar gebeurtenissen zoals de MH17 ramp. De dag wordt afgesloten met een borrel.

19 september 2018

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder