DynApps B-informed

DynApps en B-informed gaan partnership aan

De twee Odoo leveranciers weten enthousiast te melden dat zij een nauwe samenwerking aangaan.

De samenwerking maakt het mogelijk voor beide partijen mogelijk om hun Odoo expertise en capaciteit uit te breiden. De in totaal 60 medewerkers zijn allemaal ervaren in het implementeren en het bieden van ondersteuning voor Odoo. De huidige klanten kunnen al direct profiteren van een verbeterde continuïteit en wordt het support uitgebreid.

DynApps is een van toonaangevende Odoo leverancier met veel technische capaciteit. Die kennis en ervaring gecombineerd met de expertise van B-informed op het gebied van middelgrote ondernemingen in de dienstverlening, industrie en handel en toelevering maakt de mogelijkheden voor deze samenwerking oneindig. Ook de eerdere implementaties die over grens reiken dragen hierbij aan mee. 

Odoo

Het Odoo ERP systeem is te gebruiken in meerdere landen, beschikbaar in 23 talen, richt zich op multi-company, beschikt over functionaliteiten voor onder andere warehouse management en productie en is actief in 120 landen.
 

9 november 2018

DynApps B-informed Odoo ERP

Exact bouw7 vergroot effici├źntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer.

Lees verder

Mobile ERP wordt beter

Mobiliteit is het modewoord in digitalisering. Maar vaak kunnen de mobiele versies van de ERP-systemen niet doen wat ze beloven. Tot nu toe.

Lees verder