Lumen Business Solutions

Delta-N Business Solutions wordt Lumen Business Solutions

Nieuwe product- en marktcombinaties hebben ertoe geleid dat het tijd is voor een nieuwe richting en een daarbij passende nieuwe naam; Lumen Business Solutions.

Bekijk het profiel van LUMEN BUSINESS SOLUTIONS

Meer dan 10 jaar geleden richtte Delta-N B.V. een aparte business unit op voor het implementeren van ERP en CRM software genaamd Delta-N Business Solutions. Deze tak besloot vanwege gestage groei om in 2016 zelfstandig verder te gaan. Het bedrijf is inmiddels zo ver gegroeid en heeft nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt dat de oude naam niet meer passend was. Dit betekent ook dat Delta-N Business Solutions geen onderdeel meer is van Delta-N.

Lumen Business Solutions

De nieuwe naam luidt Lumen Business Solutions. Dit vloeit voort uit de vernieuwde visie die op een andere manier licht zal werpen op dit tijdperk van digitale transformatie. Nieuwe technologien worden tegen het licht gehouden om zo de uitdaging aan te gaan nog betere toepassingen te realiseren.

Niet alleen de naam maar het hele bedrijf is omgegooid. Er is gekozen voor een nieuw pand, compleet met een vernieuwde huisstijl, algehele branding en website. Lumen Business Solutions is te bezoeken op het Dutch Innovation Park in Zoetermeer en op de tweede vestiging in Nijmegen.

17 mei 2019

Delta-N Business Solutions Lumen Business Solutions Office 365 Microsoft Dynamics

Exact neemt HR-cloudsoftwareleverancier Officient over

Belgische oplossing maakt beheer van HR-taken in één systeem mogelijk.

Lees verder

Een ERP implementeren tijdens een lockdown

Voor veel bedrijven brengt de coronapandemie ook grote onzekerheid met zich mee en grote vrees voor de toekomst.

Lees verder