Lumen Business Solutions

Delta-N Business Solutions wordt Lumen Business Solutions

Nieuwe product- en marktcombinaties hebben ertoe geleid dat het tijd is voor een nieuwe richting en een daarbij passende nieuwe naam; Lumen Business Solutions.

Bekijk het profiel van LUMEN BUSINESS SOLUTIONS

Meer dan 10 jaar geleden richtte Delta-N B.V. een aparte business unit op voor het implementeren van ERP en CRM software genaamd Delta-N Business Solutions. Deze tak besloot vanwege gestage groei om in 2016 zelfstandig verder te gaan. Het bedrijf is inmiddels zo ver gegroeid en heeft nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt dat de oude naam niet meer passend was. Dit betekent ook dat Delta-N Business Solutions geen onderdeel meer is van Delta-N.

Lumen Business Solutions

De nieuwe naam luidt Lumen Business Solutions. Dit vloeit voort uit de vernieuwde visie die op een andere manier licht zal werpen op dit tijdperk van digitale transformatie. Nieuwe technologien worden tegen het licht gehouden om zo de uitdaging aan te gaan nog betere toepassingen te realiseren.

Niet alleen de naam maar het hele bedrijf is omgegooid. Er is gekozen voor een nieuw pand, compleet met een vernieuwde huisstijl, algehele branding en website. Lumen Business Solutions is te bezoeken op het Dutch Innovation Park in Zoetermeer en op de tweede vestiging in Nijmegen.

17 mei 2019

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder