BPSolutions

BPSolutions naar volgende ronde IBM Watson Build Challenge

De wedstrijd voor cognitieve oplossingen heeft een Nederlandse deelnemer.

BPSolutions is met de Data science & Analytics tak, BPAnalytics, door naar de volgende ronde van de IBM Watson Build Challenge.

De IBM Watson Build Challenge is een wedstrijd om het de beste cognitieve oplossing te maken die gebaseerd is op de Watson API’s in het IBM Bluemix Innovation Platform. Er zijn deelnemers van over de hele wereld die strijden om een Watson Build Award kristal en om het uitgewerkte idee via IBM uit te brengen.

De eerste ronde bestond uit het ontwikkelen van een business case op het gebied van cognitive computing. Van de 153 inzendingen vanuit heel Europa is BPSolutions samen met 32 andere door naar ronde 2. Tijdens deze ronde krijgt men de beschikking over de software en kennis van IBM om het idee te gaan ontwikkelen. In de laatste ronde neemt BPSolutions het op tegen de andere ontwikkelaars en zal een jury uit gaan maken wie het beste idee heeft.

Welk idee voor BPSolutions de prijs in de wacht moet slepen blijft nog even een geheim maar algemeen directeur van BPSolutions, Mark de Groot, kan wel een tipje van de sluier lichten. “We hebben gedacht vanuit het automatiseren van tijdrovende activiteiten binnen zowel grote als kleine organisaties. Op basis hiervan hebben we een revolutionaire oplossing bedacht. We zijn in ieder geval bijzonder trots dat we het concept mogen gaan bouwen samen met experts van IBM en het mogen verdedigen op Europees niveau.”

29 juni 2017

BPSolutions BPanalytics IBM watson build challenge

Exact bouw7 vergroot effici├źntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer.

Lees verder

Mobile ERP wordt beter

Mobiliteit is het modewoord in digitalisering. Maar vaak kunnen de mobiele versies van de ERP-systemen niet doen wat ze beloven. Tot nu toe.

Lees verder