BPSolutions

BPSolutions gaat partnership aan met Dtex Systems

Om de veiligheid van hun klanten te garanderen gaat BPSolutions in zee met een leider op het gebied van user behavior intelligence & insider threat defense.

BPSolutions, leverancier van IT oplossingen en CloudSourcing, heeft een strategisch partnership aangekondigd met Dtex Systems. Het in de Verenigde Staten gevestigde bedrijf is een leider op het gebied van user behavior intelligence & insider threat defense.

Een van de belangrijkste oorzaken van datalekken en andere schadelijke incidenten bij bedrijven zijn medewerkers die nalatig, gecompromitteerd of kwaadwillend zijn. En dat is precies waar Dtex Systems tegen strijd.

De kracht van Dtex zit in het ‘Use Behavior Intelligence’-platform. Deze combineert technologie, intelligentie en diensten om bedrijven te beschermen tegen de bedreigingen die van binnenuit de organisatie komen. Op die manier verschaft de software informatie over het gedrag van werknemers, met context, nauwkeurigheid en authentieke inzichten.

Een enthousiaste CEO van BPSolutions, Mark de Groot vertelt;

“Veel bedrijven zijn tot de onvermijdelijke conclusie gekomen dat hun perimeterbeveiliging nu voldoende sterk is. Het zwakste punt voor een datalek, is de werknemer. De krantenkoppen staan vol met verhalen over uitgelekte gegevens, ofwel omdat een medewerker nalatig of kwaadaardig was, of omdat een account was aangetast. Het Dtex-platform pakt al deze problemen aan, samen met geweldige mogelijkheden om GDPR-compliancy te ondersteunen”

26 juni 2018

Het laatste nieuws

Acto update

Afgelopen tijd zijn er weer een hoop mogelijkheden toegevoegd aan het Acto systeem. Hier alle updates voor u op een rijtje.

Lees verder

DynApps en B-informed gaan partnership aan

De twee Odoo leveranciers weten enthousiast te melden dat zij een nauwe samenwerking aangaan.

Lees verder