Kerridge Commercial Systems

AGP overgenomen door Kerridge Commercial Systems

De overname van AGP veranderd niks voor hun huidige klanten.

Kerridge Commercial Systems (KCS) heeft begin dit jaar AGP overgenomen. De ERP leveranciers zijn tot een overeenkomst gekomen waarbij AGP de huidige oplossingen blijft onderhouden en ondersteunen. De toevoeging van AGP aan het portfolio maakt Kerridge Commercial Systems een leider in de ERP markt voor de handelsbranche in Nederland.

KCS heeft meer dan 14.000 klanten verspreid over de hele wereld aan wie zij software leveren. Het aanbod van een end-to-end ERP oplossing, waar modules als Financieel, CRM, SCM, Warehouse Managent, Transport Management en BI gericht op de groothandel, retail en distributie sector bij in zitten, zal worden ingezet om de oplossingen van AGP nog beter te maken. Op de agenda staan als eerste een aanvulling van een geavanceerde eCommerce en Cloud diensten aan het AGP portfolio. 

Stijgende lijn

De aankoop is in lijn met de strategie om de groei vast te houden en is al de 6e acquisitie in 24 maanden. Andere bedrijven werden overgenomen in de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Verenigd Koninkrijk.

Michiel Bakker, Director of Operations - KCS Benelux: ” Wij verwelkomen onze nieuwe collega’s en klanten. Het combineren van de 2 bedrijven versterkt onze kennis en ons aanbod van servicegerichte ERP-oplossingen en Cloud diensten in de dezelfde markten. Het stelt ons in staat om nog verder te groeien in de Benelux. De ERP-oplossingen van beide bedrijven vullen elkaar aan en de combinatie verzekert ons van een duidelijke positie op de markt, van klanten in een nichemarkt tot grote mondiale ondernemingen.”

14 mei 2018

AGP Kerridge Handelsbranche ERP CRM SCM Warehouse Management Transport Management
Event

Exact Live gaat door in digitale vorm

Meerdaags online event vervangt fysieke editie in Gent.

Lees verder

Exact bouw7 vergroot effici├źntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer.

Lees verder