Terug naar alle ERP Experts
Planlogic

Marcel Blokland

Planlogic

Directeur

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik als ERP adviseur de IT wereld ingerold. De afgelopen 20 jaar heb ik in diverse rollen bedrijven van klein tot groot geholpen met het digitaliseren van hun operatie. Deze ervaring plus mijn voorliefde voor productie en MKB komen goed samen in mijn huidige werk bij Planlogic.

Planlogic helpt al ruim 25 jaar productiebedrijven met het implementeren van ERP systemen. Bij Planlogic spreken we de taal van de klant en dat zie je terug tijdens implementaties waar alles draait om het samenbrengen van proces, mens en techniek.

Een veel besproken trend binnen de productie sector is ‘Industrie 4.0’ of smart manufacturing. In dit toekomst perspectief wordt een wereld geschetst van slimme en zelfsturende fabrieken. Tegelijk is de keiharde praktijk voor productiebedrijven produceren en leveren. Om dat goed te doen is een ERP systeem onmisbaar. Een ERP systeem zorgt voor geïntegreerde bedrijfsfuncties, centrale informatie èn vormt de basis voor een slimme fabriek. Graag helpen wij uw productiebedrijf slim te worden met ERP.

Opleiding: Bedrijfseconomie
Carrièreniveau: Directeur/eigenaar
Specialisme: Productie/ERP
Planlogic

Planlogic

Planlogic houdt zich al 25 jaar bezig met de implementatie van ERP oplossingen voor productiebedrijven. Met SAP Business One Productie helpen wij deze bedrijven hun productie slim en efficient in te richten.

Planlogic levert de software, verzorgt de implementatie en helpt daarna bij het dagelijks beheer (supportdesk). Omdat wij de taal van productiebedrijven spreken, zijn wij goed in staat proces, mens en systeem bij elkaar te brengen. Het resultaat is een werkend en door iedereen gedragen systeem.

Bekijk profiel
ERP expert

Eenvoudig een knelpuntenanalyse voor uw materiaal opstellen

In het MKB is op tijd leveren aan klanten van groot belang. Om op tijd te leveren moet op tijd worden geproduceerd en daarvoor moeten grondstoffen weer op tijd in huis zijn.

Lees verder