Leverancier van de maand
Odoo

Wat is Odoo?

DynApps werkt met het open source systeem Odoo. Ontdek wat dit systeem allemaal in huis heeft.

DynApps werkt met Odoo om uw bedrijf of ERP, CRM of e-commerce vlak vorm te geven. Odoo is een geïntegreerd systeem welk perfect schaalbaar is en meegroeit  met uw bedrijf. Het is als het ware een grote blokkendoos en afhankelijk van de functionaliteit die u nodig heeft kunnen bepaalde apps wel of niet geïnstalleerd worden. Op deze manier wordt u niet belast met functionaliteiten die u niet nodig hebt.

Geen pijnlijke integraties meer

Met ruim 10.000+ apps (CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassa's, projectmanagement, ...) biedt Odoo een totaaloplossing voor al uw bedrijfsprocessen. Er zijn geen koppelingen meer nodig tussen verschillende softwaresystemen. De apps van Odoo zijn perfect geïntegreerd met elkaar waardoor u uw bedrijfsprocessen volledig kunt automatiseren. Odoo bestaat uit een reeks zakelijke opensource-apps die al uw bedrijfsbehoeften ondersteunen: CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassa's (POS), projectmanagement en meer.

Wat maakt Odoo anders?

De veelzijdigheid komt tegemoet aan de behoeften van zelfs de meest complexe bedrijven. Door de flexibiliteit van Odoo kunnen apps worden toegevoegd naargelang uw bedrijf groeit; u kunt elke keer een app toevoegen als de bedrijfsbehoeften en het groeiende klantenbestand hierom vragen.

Wat is de rol van DynApps?

DynApps zorgt samen met zijn ervaren consultants voor een naadloze integratie binnen uw onderneming. Wij ondersteunen niet enkel op technisch vlak maar ook op functioneel vlak zoals boekhouding, logistiek en big data. Om een Odoo implementatie succesvol te integreren is inzicht in uw bedrijfsprocessen essentieel.

Leverancier van de maand

Het implementatieplan van DynApps

Samen met de klant maakt DynApps een keuze tussen een snelle of een uitgebreide implementatie.

Lees verder
Leverancier van de maand

Casestudy: Cyclis

Waarom deze leaser van fietsen voor bedrijven kiest voor ERP software van DynApps.

Lees verder