DynApps

Maak kennis met DynApps

Bij leverancier van de maand maken we kennis met een unieke ERP leverancier. Deze maand is dat DynApps.

DynApps is een organisatie bestaande uit mensen die in diverse bedrijven een jarenlange ervaring hebben opgebouwd om organisaties te begeleiden in hun veranderingsproces naar een duidelijke geïntegreerde bedrijfsvoering doormiddel van het invoeren van een ERP, CRM of een e-commerce oplossing doormiddel van de software oplossing van Odoo.

Als geen ander weten we dat het invoeren van een nieuwe software toepassing een zeer intensief proces is binnen een organisatie waar het belangrijk is dat ieder individu zich in het implementatieteam zorgvuldig begeleid voelt om later zonder problemen de nieuwe werkmethodes te kunnen hanteren.

De mensen van DynApps starten het project daarom niet vanuit een IT behoefte maar wel vanuit de noodzaak om de bedrijfsprocessen beter op elkaar afgestemd te krijgen. En dit vraagt inzicht in wat je precies doet: proceskennis koppelen aan bedrijfskunde. DynApps heeft deze ervaring opgebouwd in diverse sectoren en branches.

DynApps Odoo Gold Partner

Om dit alles samen te vatten, luidt het credo dan ook “Samen sterker door integratie”. Dit staat niet voor starre procedures en regels, maar wel voor flexibiliteit.

In onze huidige wereld is constante vernieuwing aan de orde en de snelheid van invoering kan bepalend zijn voor het al dan niet succesvol zijn en blijven.
Daarenboven wordt geprobeerd alles “lean en mean” te organiseren, geen overbodige activiteiten, documenten, regels maar net datgene dat de business op een efficiënte manier verder doet groeien en bloeien.

De mensen van DynApps beseffen dit ten volle en het is hun missie en visie om de informatie ruggengraat van een onderneming maximaal te borgen zodat op een efficiënte manier de bedrijfs “know how” vastgelegd wordt en beschikbaar blijft om uw succes te kunnen verder zetten.

Omdat deze zienswijze volledig koppelen is aan het product Odoo en de ganse community daarrond, kan met Odoo een significante toegevoegde waarde worden geboden aan hun klanten.

Missie & Visie DynApps

De visie van DynApps is een betrouwbare, professionele en expert partner te zijn en te blijven voor handels- en services bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland in het realiseren van hun business proces re-engineering activiteiten met behulp van Odoo en BI technologie

DynApps is onderdeel van de ABC Groep

Informatietechnologie is een uitgebreide en complexe materie. Als IT-dienstenleverancier is het belangrijk om je te specialiseren in bepaalde domeinen. Deze visie is vormgegeven in de ABC-Groep: een samenwerking van vier entiteiten ACE, Beyond-it, Cereus, DynApps om knowhow aan te bieden en lange termijn relaties met klanten uit te bouwen.

De belangrijkste hardwarevereisten voor on-premises ERP

Voor on-premises ERP-software zijn bepaalde technische vereisten vereist. Je kunt er hier over lezen.

Lees verder

On-premises vs. Cloud: verschillen in de ERP-implementatie

Op deze punten verschilt lokale ERP-software van cloudgebaseerde systemen als het gaat om implementatie.

Lees verder