Webwinkel Vakdagen 2019

Event: King op de Webwinkel Vakdagen

Bezoek de stand van King Business Software op de Webwinkel Vakdagen 2019 en ontdek wat hun systeem te bieden heeft op het gebied van e-commerce.

Op 23 en 24 januari 2019 vinden de Webwinkel Vakdagen plaats. Dit event is wederom te bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht en King is aanwezig. King is samen met Syveon te vinden bij stand 218 en nodigen jou van harte uit om aanwezig te zijn bij hét e-commerce event van de Benelux.

Succesvolle 13e editie

De Webwinkel Vakdagen worden in 2019 worden de 13e keer georganiseerd. Het event blijft jaarlijks groeien in bezoekersaantal, waarbij vorig jaar het huidige record werd gevestigd met 12.542 bezoekers. Ook de 13e editie belooft weer een succes te worden met veel inspirerende sprekers, maar liefst 270 exposanten en diverse relevante thema’s.

Maak kennis met de wereld van e-commerce

Twijfel je of de Webwinkel Vakdagen interessant zijn voor jou? Niet nodig! Wil je kennis opdoen over de wereld van e-commerce of ben je juist een expert op dit gebied? De Webwinkel Vakdagen zijn interessant voor elke doelgroep. Door de constante groei van e-commerce en het ontstaan van nieuwe digitale technologieën blijft de samenleving transformeren en daarmee ook onze manier van communicatie. De vraag die centraal staat is tijdens dit tweedaagse event is: Hoe zorg je ervoor dat je bij blijft en blijft voldoen aan de verwachting van consumenten?

Interessante sprekers

Diverse keynotesprekers gaan dieper in op dit vraagstuk. Hierbij worden vooral de visies van de sprekers en lange termijn strategieën gepresenteerd. Dit vindt plaats in de keynotezaal samen met de CEO van Thuiswinkel.org, Wijnand Jongen. Daarnaast zijn er 11 lezingenzalen waarbij alledaagse vraagstukken uit de praktijk aan bod komen. Hierbij kun je als bezoeker direct toepasbare tips meenemen voor je eigen organisatie.

Partnership tussen King en Syveon

King en Syveon zijn partners en staan al enkele jaren gezamenlijk op de Webwinkel Vakdagen. Dit partnership laat de verkoop via webshops nog beter verlopen. Syveon is als full-service internetbureau actief in het bedenken en ontwerpen van online concepten. Syveon bedenkt, ontwerpt en bouwt mooie en bovenal gebruikersvriendelijke websites en webshops. De webshops zijn eenvoudig te koppelen aan King software zodat processen naadloos aansluiten. Gezamenlijke klanten kunnen op één locatie, in King, hun gegevens beheren. Zij ervaren het gemak door de koppeling van prijsafspraken, kortingen, voorraad- en artikelbeheer en debiteurgroepen. Zo hebben deze klanten altijd actuele informatie en hoeven zij niets meer dubbel in te voeren, dankzij de volledige integratie met hun King-administratie. Zo halen ondernemers veel meer rendement uit hun webshop en bedrijfsautomatisering.

Gezamenlijk succes

Spekking, een gezamenlijke klant van King en Syveon, heeft al met succes vier webshops laten bouwen door Syveon. Deze zijn allen gekoppeld met King ERP-software. Via deze King-koppeling kunnen artikelen, prijzen, menu-groepen, klanten, prijsafspraken en orders worden uitgewisseld met de verschillende webshops. Spekking zal later deze maand nog worden uitgelicht in een casestudy.

Wil je King en Syveon ontmoeten tijdens de Webwinkel Vakdagen?

Dat kan! King en Syveon helpen jou bij het bouwen van een effectieve webshop, deze succesvol in de markt te zetten en volledig te integreren met King. Interesse om samen iets moois te maken? Kom bij de partners langs op 23 & 24 januari in de Jaarbeurs bij stand 218 en ontvang een leuke en handige goodie!

Oriƫntatie

Wat is bedrijfssoftware?

Lees wat bedrijfssoftware precies inhoudt en hoe bedrijven kunnen profiteren van het gebruik ervan.

Lees verder

Het belang van het vormen van een ERP implementatie team

Het ERP implementatie team legt de hoeksteen voor een succesvol ERP-project. Hier leest u waarom en wat u moet weten.

Lees verder