ERP

ERP van IFS

IFS Applications biedt één complete oplossing voor klanten over de hele wereld die goederen produceren en distribueren, activa onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren.

Omarm veranderingen met IFS Applications. Onze kennis van uw branche en hoe u geweldige software kunt bouwen die mensen graag gebruiken, maken IFS Applications speciaal en uw weg vooruit. Of u nu op zoek bent naar een geheel nieuw bedrijfsmodel of het optimaliseren van de huidige bedrijfsactiviteiten. IFS Applications biedt één complete oplossing voor klanten over de hele wereld die goederen produceren en distribueren, activa onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. 

IFS Applications verbindt u met wat komen gaat in:

 • Uw industrie;
 • Uw bedrijf;
 • Uw mensen;
 • Uw IT.

Kijk naar de toekomst met IFS Applications

Geen enkel bedrijf opereert geïsoleerd. We worden allemaal beïnvloed door wat er komen gaat. IFS Applications combineert toonaangevende technologie met inzicht in uw branche om te helpen in te spelen op trends, zoals Internet of Things (IoT), digitale transformatie, servitization and individualisering. Het biedt last-mile functionaliteiten om uw activiteiten hier en nu te optimaliseren en het biedt een uitstekende digitale ervaring om iedereen binnen en buiten uw organisatie erbij te betrekken.

Kijk naar nieuwe kansen met IFS Applications

Veranderingen in industriële bedrijfsmodellen veranderen de manier waarop organisaties werken en nieuwe omzetmogelijkheden creëren. IFS Applications biedt een end-to-end oplossing om de mogelijkheden van het werken in een digitale, service-gedreven wereld volledig te realiseren – met een meer geminimaliseerd aanbod op wereldwijde schaal. 

Belangrijke trends en ontwikkelingen uit de markt waar u rekening mee moet houden, zijn:

 • Alles is digitaal (Digitalisatie);
 • Denk lokaal, handel globaal (Globalisering);
 • Differentieer uw product met een service (Servitization);
 • Verhoog uw concurrerend vermogen (Individualisering).

Kijk naar een betere manier van werken met IFS Applications

IFS Applications is ontworpen om de activiteiten van vandaag de dag te optimaliseren voor betere resultaten nu en in de toekomst. Of uw bedrijf nu asset-intensief, productgericht of servicegericht is, IFS Applications werkt zoals u dat doet. Een goede oplossing voor uw manier van werken en last-mile functionaliteiten helpen u uw klanten beter van dienst te zijn en u te onderscheiden van de concurrentie. 

Verbind iedereen met IFS Applications

Uw digitale transformatie kan alleen slagen als iedereen in uw bedrijf betrokken is en de gebruikers gemotiveerd en productief zijn. Dit leidt tot beter geïnformeerde besluitvorming en een uitstekende klantenservice. IFS Applications creëert deze betrokkenheid met een gebruikerservaring (UX) waar uw mensen dol op zullen zijn. IFS Applications is gebouwd op basis van de wensen van de klant, het is intuïtief, innovatief en aantrekkelijk. Het systeem is zowel te gebruiken op de mobiele telefoon, tablet, desktop en laptop.   

Kies enkel wat u nodig heeft met IFS Applications

Automaat of schakel? Sportauto of niet? Bij de aankoop van een auto kunt u ook specificeren wat u wilt. Hetzelfde geldt voor IFS Applications. IFS werkt met een component gebaseerde architectuur, u kiest wat u nodig heeft en kan aanpassingen aanbrengen en functionaliteiten en mogelijkheden toevoegen als uw bedrijf zich ontwikkelt. 

In totaal zijn er meer dan 6.000 afzonderlijke software objecten binnen IFS Applications, elk met een eigen, duidelijk omschreven doel. Ze passen in elkaar om de meer dan 100 bedrijfscomponenten te kunnen vormen. U kunt zelf bepalen welke bedrijfscomponenten u nodig heeft. Het toevoegen van nieuwe, andere componenten heeft geen invloed op de bestaande set-up, zodat u uw oplossing in de loop van de tijd kunt gaan opbouwen. 

IFS Applications bestaat uit de volgende bouwstenen:

 • IFS Financials;
 • IFS Human Resources;
 • IFS Engineering;
 • IFS Projects;
 • IFS Manufacturing;
 • IFS Supply Chain;
 • IFS Sales & Service;
 • IFS Maintenance;
 • IFS Business Enablers. 

Verbind de kern met IFS Applications

Digitalisering en andere initiatieven zijn onvermijdelijk en moeten worden meegenomen in IFS Applications. Geavanceerde technologieën, zoals IoT, Analytics, Artificial Intelligence (AI) moeten sneller dan ooit geïntegreerd worden in het systeem en het IT-landschap. 

Uw IFS Applications geregeld op uw manier

Met IFS Applications in de Cloud kunt u klanten van alle continenten bereiken om zo uw wenbaarheid en concurrentievoordeel te vergroten, of u kunt kiezen voor software on-premise voor meer controle. U heeft de vrijheid om te kiezen. 

Bent u klaar voor de toekomst?

Het tempo waarin veranderingen plaatsvinden, neemt toe. Nieuwe technologieën, van IoT tot AI, verstoren bijna elke industrie op een manier die nog niet zo lang geleden ondenkbaar waren. Om bij, flexibel en concurrerend te blijven, heeft u een bedrijfsapplicatie nodig die om u en uw veranderende toekomst is gebouwd. U kunt IFS Applications van u maken, het uitbreiden en bijwerken om in de Cloud te kunnen werken of erop vertrouwen dat het is gebouwd om verandering te ondersteunen. Het groeit naarmate u groeit, en verandert uw bedrijf, zodat u beter voorbereid bent op de toekomst. 

ERP-software voor MKB

Lees hier welke eisen kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) stellen aan ERP-software.

Lees verder

ERP-software voor kleine bedrijven

Ook kleine bedrijven kunnen profiteren van het gebruik van ERP-software. Hier leest u welke eigenschappen een geschikt systeem moet hebben.

Lees verder