Erik Damgaard

Erik Damgaard over hosted ERP oplossingen

Oprichter en ontwikkelaar van Uniconta, Erik Damgaard, vertelt over de voordelen van een hosted ERP oplossing.

IT is een stuk goedkoper dan vroeger. Vroeger moest je de software kopen, moest je de hardware, de besturingssystemen, de servers, de firewalls, het internet kopen en moest je het op een locatie neerzetten en moesten mensen het onderhouden. Vandaag zijn er andere leveranciers die gehoste ERP aanbieden, maar in het geval van Uniconta zijn onze gehoste oplossingen superieur aan vele anderen. Bij Uniconta zijn we verantwoordelijk voor het hele proces, we zijn verantwoordelijk voor de software, de hardware en de prestaties. We bepalen op welke server het draait, we besturen de software omdat we de software hebben ontwikkeld, je bent ook verzekerd van een veel betere ondersteuning. Met een Uniconta ERP-oplossing in de Cloud beschikt u over een zeer goed presterende moderne ERP-software zodat uw bedrijf soepel kan werken.

zakelijke dienstverlening

5 tips voor beter kennisbeheer met ERP

Zakelijke dienstverleners brengen hun expertise vaak op de markt. Kennismanagement is daarom meer dan alleen een intern kennisarchief.

Lees verder
zakelijke dienstverlening

Gerichte rapportage met het ERP-systeem

Met het ERP-systeem als krachtige analyse-tool optimaliseert u de rapportage over de zakelijke dienstverlening. Hier is hoe.

Lees verder