Sectoren DynApps

De sectoren van DynApps

DynApps is actief in zeer uiteenlopende sectoren omwille van het veelzijdig en modulair karakter van Odoo.

Elk bedrijf dat zijn processen wil automatiseren en digitaliseren kan worden geholpen met de integratie van Odoo. Door het modulair karakter van Odoo groeit het ERP systeem mee met uw onderneming waardoor niet enkel midden- tot grote ondernemingen in aanmerking komen maar ook start-ups.

DynApps is actief in sectoren als milieu, voeding, detailhandel, automotive, productiebedrijven,dienstverlening zijn nog maar een greep uit het geheel. Afhankelijk van de sector waarin de klant actief is wordt samen met DynApps bepaald welke modules al dan niet geïnstalleerd worden. De volgende modules zijn beschikbaar in Odoo.

Odoo appsCRM

Volg leads, pak kansen en krijg nauwkeurige prognoses. Automatiseer activiteiten op basis van telefoongesprekken, meetings, mailings en offertes.

POS (kassasysteem)

Genoeg van dure en verouderde POS systemen? Geniet van een interface ontworpen voor moderne kleinhandelaren.

E-commerce

Maak in enkele uren gepersonaliseerde productpagina’s om uw bedrijf op een unieke manier te presenteren. Stel uw eigen ontwerp op via drag & drop van de diverse bouwstenen.

Offertes

Verstuur duidelijke en complete prijsoffertes naar uw potentiële klanten.Voeg productomschrijvingen, afbeeldingen en extra informatie toe door simpelweg bouwstenen te slepen en plaatsen.

Projectmanagement

Plan uw teams in bij meerdere projecten terwijl u rekening houdt met vakanties van werknemers. Plan vooruit voor opkomende projecten met prognoses gebaseerd op vergelijkbare projecten en schat deadlines nauwkeuriger in.

Tijdsregistratie

Of u nu een klein bedrijf runt, een freelance professional bent, of medewerkers aanstuurt op verschillende locaties, log in en houd uw tijden bij vanaf ieder apparaat, waar u ook bent.

Helpdesk

Uw tickets indelen zoals u wilt met de geweldige kanbanweergave. Krijg direct een overzicht van de workload van uw team en controleer de status van een ticket op basis van uw op maat gemaakte SLA-regels.

Overzichtelijke rapporten

Maak in een handomdraai uw resultatenrekening, balans of cashflow-overzicht.

Facturen in een handomdraai

Maak en verstuur professionele facturen en ontvang betalingen online. Verstuur herinneringen aan uw debiteuren met slechts een paar muisklikken.

Beheer onkosten in één platform

Het beheren van de dagelijkse declaratie van werknemers is nooit makkelijker geweest. Of het nu declaraties zijn voor zakenreizen, kantoorbenodigdheden of andere declaraties.

Zorg voor de meest efficiënte opslagmethode

Krijg de meest efficiënte opslagmethode en verbeter al uw interne acties.Volg elke voorraadverplaatsing van inkoop naar magazijn tot verkooporder en traceer grote hoeveelheden serienummers in uw supply chain.

Krijg nog beter grip op uw productieplanning

Een moderne oplossing voor een oud probleem. Krijg een directe, nauwkeurige planning gebaseerd op de werkelijke productietijden.

Automatiseer uw inkoopproces

Optimaliseer de wisselwerking tussen verkoop en voorraad met inkoopregels op basis van onder meer voorraad, logistieke regels, verkooporders en verwachte productieorders.

Oriƫntatie

Wat is bedrijfssoftware?

Lees wat bedrijfssoftware precies inhoudt en hoe bedrijven kunnen profiteren van het gebruik ervan.

Lees verder

Het belang van het vormen van een ERP implementatie team

Het ERP implementatie team legt de hoeksteen voor een succesvol ERP-project. Hier leest u waarom en wat u moet weten.

Lees verder