Blisss Bootcamp

Blisss Bootcamp

Bij Blisss Software kan je ook worden opgeleid tot Microsoft expert. Met de Blisss Bootcamp wordt je klaargestoomd om aan de slag te gaan met de meest gebruikte ERP software.

Blisss Software is specialist op het gebied van ERP software. Onze ERP consultants hebben diepgaande kennis van de ERP software van Microsoft. Deze kennis, die delen ze door middel van praktisch ingesteld NAV Trainingen. Trainingen die gegeven worden door ervaren Microsoft Dynamics NAV trainers. Onze trainingen zijn zowel geschikt voor NAV gebruikers, als voor NAV consultants.

De doelstelling van onze NAV trainingen is dat de cursisten:

  • De verschillende NAV-modules beter leren kennen;

  • NAV vaardigheden direct toe kunnen passen in de praktijk;

  • Processen in NAV efficiënt in kunnen richten.

De trainingen worden gegeven op een externe en unieke locatie. De informele setting van deze locatie draagt bij aan een positieve en creatieve werksfeer.

NAV trainingen op verschillende niveaus

Blisss Software biedt NAV trainingen op verschillende niveaus, namelijk: Basic, Advanced en Master.

  • Training NAV Basic: De training NAV Basic is met name gericht op junior NAV consultants en gebruikers van NAV. Tijdens deze trainingen worden basisvaardigheden getraind en leren de cursisten de verschillende modules beter kennen. De meest behandelde modules zijn Financiën, Verkoop & Inkoop, Logistiek en Productie.
  • Training NAV Advanced: De training NAV Advanced wordt gegeven aan junior NAV consultants, als vervolg op de NAV Basic training. Daarnaast kunnen ervaren NAV gebruikers aansluiten. De training richt zich op het verder ontwikkelen van kennis over de NAV modules. Er wordt dieper ingegaan op de verschillende NAV modules en worden er aanvullende modules behandeld zoals Power BI. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het probleem oplossend denken. Hierdoor kan men praktijkproblemen oplossen door het efficiënt inrichten van NAV.
  • Training NAV Master: De training NAV Master is bestemd als afsluitende training. Deze training is ontwikkeld voor consultants van onze NAV partners, maar ook onze eigen NAV consultants. Een ERP casus van een klant staat centraal tijdens de Master training. Binnen 5 dagen wordt een volledig NAV traject doorlopen waardoor een klant binnen 5 dagen een werkende ERP oplossing heeft.

On-premises vs. Cloud: verschillen in de ERP-implementatie

Op deze punten verschilt lokale ERP-software van cloudgebaseerde systemen als het gaat om implementatie.

Lees verder

5 tips om uw on-premises ERP software veilig te houden

On-premises ERP-software vereist speciale bescherming, vooral omdat de gebruiker zelf verantwoordelijk is voor de beveiliging. We geven je belangrijke tips.

Lees verder