Terug naar alle ERP Experts
mcc logo

Wilfred van der Lee

MCC Automatisering

ERP & ICT Consultant

Helpt organisaties in het MKB succesvol(ler) te zijn door gebruik van slimme automatisering (ERP & ICT)

Slimme automatisering biedt kansen om voorsprong te houden op veranderende omstandigheden. Als ERP & ICT adviseur maak ik ondernemers attent op de aandachtsgebieden, kansen en oplossingen toegespitst op de specifieke situatie. Mijn drijfveren tijdens contact & samenwerking: plezier, persoonlijke aandacht en transparantie.

Vanuit MCC bieden wij alle dagelijkse benodigdheden voor organisaties in de volgende branches: groothandel, productie & assemblage, e-commerce, zakelijke dienstverlening en transport. Automatisering is onmisbaar voor onze opdrachtgevers omdat het dé belangrijkste schakel is in het dagelijks operationeel houden van bedrijfsprocessen; wij begrijpen dat!

mcc logo

MCC Automatisering

Sinds het begin van de jaren ’90 is MCC een specialist in automatiseringsoplossingen voor het MKB. Vanuit het kantoor in Voorthuizen biedt MCC ICT-diensten aan bedrijven in de regio en ERP-oplossingen aan MKB’ers in heel Nederland. Onze missie is om ‘samen te bouwen aan zekerheid’. Onze standaardoplossingen worden altijd toegespitst op de lokale situatie, zodat jullie bedrijf optimaal kan blijven renderen.

Bekijk profiel