Terug naar alle ERP Experts
Keep ERP Simple BV

Marco Bosma

KEEP ERP Simple B.V.

Co-Owner

Marco Bosma heeft meer dan 25 jaar ervaring als Finance Manager binnen allerlei organisaties. Veelal wordt bij een ERP implementatie gevraagd aan de klanten haar processen in kaart te brengen, maar veelal wordt dan de gewenste situatie geschetst en niet de feitelijke processen. Wat moet er eerst veranderen? De organisatie en haar processen of gaat een nieuw ERP systeem juist voor deze veranderingen zorgen, en is dat wel een verwachting die realistisch is?

Opleiding: Erasmus Universiteit
Carrièreniveau: Senior
Specialisme: ERP, Finance, Financial & Business Performance Management
Planlogic

Keep ERP Simple

Veelal wordt bij een ERP implementatie gevraagd aan de klanten haar processen in kaart te brengen, maar veelal wordt dan de gewenste situatie geschetst en niet de feitelijke processen. Wat moet er eerst veranderen? De organisatie en haar processen of gaat een nieuw ERP systeem juist voor deze veranderingen zorgen, en is dat wel een verwachting die realistisch is?

Het implementeren van een nieuw goed passend ERP systeem vraagt om expertise, en om de juiste keuzes te maken. In de praktijk blijkt bovendien dat als de implementatie niet goed voorbereid en begeleid wordt, de kans op succes afneemt. De planning loopt uit, het budget wordt overschreden en de dagelijkse operatie wordt verstoord. Dus vraagt dit om speciale aandacht, deskundigheid en capaciteit uit uw zowel uw eigen organisatie als die van derden. KES is uw implementatie partner bij uitstek, wij kunnen u helpen bij de uitvoering van de implementatie.

Bekijk profiel