Casestudy
Faktum

Casestudy: Faktum

Waarom dit administratiekantoor kiest voor het ERP systeem van Uniconta.

Bedrijf Faktum
Sector Financiële diensten
Kiest voor Uniconta

Case: wat is de situatie?

Sara van Faktum boekhouddiensten gebruikt Uniconta om accounts voor haar klanten af te handelen. Accounting- en accountingprofessionals hebben Uniconta verwelkomd, omdat het systeem puur op de cloud is gebaseerd, een groot aantal functies biedt en een van de snelste boekhoudsystemen ter wereld is.

Uniconta ondersteunt mijn bedrijf op zo'n manier dat het nu voor mijn klanten gemakkelijker is om hun documenten te openen. Ze kunnen hun facturen zelf maken en zelfs proberen om de rekeningen te doen als ze willen. Voor mij als accountant is het erg handig om het hele systeem te kunnen beheren zonder te moeten hosten. U kunt bijvoorbeeld een nieuw bedrijf maken, een account voor klanten maken en dit naar hen verzenden. Men kan tabellen laden met allerlei informatie zonder tussenkomst van een ondersteuningscentrum. Ik raad Uniconta aan voor mensen die een gebruiksvriendelijk systeem willen voor een gunstige prijs. Het feit dat men niet meer hoeft te printen, geeft het voordeel omdat de accounts gewoon in computerformaat kunnen worden gedaan. Geen papier en geen mappen.

Leverancier van de maand

Waarom integraal werken de toekomst is

Tommie Wouters werkt als Pre-Sales Consultant bij Isah. Hij wil maakbedrijven helpen bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen.

Lees verder
Leverancier van de maand

Casestudy: Lagersmit

Waarom deze producent van afdichtingen binnen de maritiem kiest voor ERP software van Isah Business Software.

Lees verder