Casestudy
Dynfos

Casestudy: DeltaMac Drawer Systems

Waarom deze leverancier van kant-en-klare lade systemen kiest voor het ERP systeem van Dynfos.

Bedrijf DeltaMac Drawer Systems
Sector Productie
Werkzaamheden Leverancier van kant-en-klare lade systemen
Bijzonderheden Gericht op interieurbouwers, badkamer- en keukenfabrikanten
Kiest voor Dynfos

Case

DeltaMac Drawer Systems is een leverancier van kant-en-klare lade systemen die zich richt op B2B. De grootste afnemers zijn voornamelijk interieurbouwers, badkamer- en keukenfabrikanten. Naast de standaard oplossingen levert het bedrijf ook maatwerk waar nodig.

Om alle aspecten van het bedrijf in goede banen te laten verlopen was een ERP systeem noodzakelijk. Voornamelijk de financiële rapportages, voorraden en planningen moesten eenvoudig inzichtelijk worden gemaakt door middel van dashboards. Deze verandering zou een grote impact moeten hebben op de manier waarop het management kan inspelen op situaties. Voor DeltaMac was het ook erg belangrijk dat de leverancier van het nieuwe ERP systeem ervaring had binnen hun branche.

Eisen

  • Dashboards voor de financiële rapporten, voorraden en planningen
  • Ervaring met de productie sector

Resultaat

Naast dat Dynfos voldeed aan de eisen om verschillende dashboards te kunnen leveren was het vooral de ervaring met productie die de doorslag gaf. Doordat zij al vaker met soortgelijke bedrijven hebben gewerkt waren er een aantal functionaliteiten die standaard in het ERP systeem zaten die van pas kwamen.

“Zij boden een koppeling naar de houtbewerkingsmachine waar wij gebruik van maken en er is dankzij IronCAD zelfs mogelijkheid tot integratie met een 3D tekenprogramma. Dynfos is het enige ERP-systeem waarbij dit standaard in de module zat, zonder overbodig maatwerk.”

Ervaring

De geleidelijke implementatie van het systeem was voor DeltaMac reden genoeg om voor Dynfos te kiezen. Daarnaast is de gebruiksvriendelijkheid ook een groot voordeel gebleken, aldus dhr van Dijk.

“Dankzij de uitgebreide kennis van de softwareontwikkelaars, die tevens altijd voor je klaar staan bij vragen, verliep de implementatie soepel. De medewerkers zijn erg druk, maar bij nood zullen ze altijd te hulp schieten. Updates in het systeem worden direct toegepast bij DeltaMac en eventuele ongemakken worden meteen verholpen. Dit maakt het tot zo’n innovatief programma, waarbij alles om het gemak van de klant draait.”

Nieuwe blog artikelen

Leverancier van de maand

Blisss Bootcamp

Bij Blisss Software kan je ook worden opgeleid tot Microsoft expert. Met de Blisss Bootcamp wordt je klaargestoomd om aan de slag te gaan met de meest gebruikte ERP software.

Lees verder
Leverancier van de maand

Het implementatieplan van: Blisss Software

Ontdek hoe een implementatie bij Blisss Software er aan toe gaat en hoe zij ervoor zorgen dat uw bedrijf zo soepel mogelijk de overstap maakt naar nieuwe bedrijfssoftware.

Lees verder